OKULUMUZDA SAĞLIK HİZMETLERİ ALANINA YÖNELİK ÇALIŞTAY DÜZENLENDİ

24.03.2022 388

İlimizde düzenlemekte olan Mesleki Eğitim Çalıştaylarına, ilgili Kamu Kurumları Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları, Ortaokul Müdür ve Rehber Öğretmenleri, Alan Öğretmenleri ve Sektör Temsilcilerinin yoğun katılımları ile Okulumuz Sağlık Hizmetleri Alanında devam edildi. Kalkınmanın temeli üretim, üretimin temeli mesleki eğitim. Geleceğe kendine güvenerek ayaklarının üzerine basarak bakan gençler yetiştirmek için MESLEKİ EĞİTİM. Verimli geçen çalıştayımıza emek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.